BOT PROJECT DEATHMATCH Opublikowano Maj 20 BOT Opublikowano Maj 20 Wymagania na stanowisko UBTeam Miesiąc stażu na forum Minimum 50 postów Bardzo dobra znajomość systemu AMXBans Umiejętność analizowania screenów i demek Brak aktywnych ostrzeżeń i banów na forum Oryginalna wersja gry Counter Strike 1.6 na STEAM Brak banów na serwerach PROJECT: DEATHMATCH Wzór Imię: Wiek: Coś o sobie: Doświadczenie na stanowisku UBT: Umiejętność obsługi amxbans (0/6): Umiejętność oceniania screenów: Umiejętność oceny demek: Link do steam: Dlaczego chciałbyś objąć to stanowisko: Skala znajomości AmxBans (1/6) Nigdy nie miałem styczności z AmxBans. (2/6) Nigdy nie miałem styczności z AmxBans, ale zapoznałem się z podstawowymi funkcjami i rozumiem je. (3/6) Byłem członkiem UBTeam, mam jednak problem z obsługą AmxBans. lub nie pamiętam wszystkiego. (4/6) Byłem członkiem UBTeam, dobrze obsługuję AmxBans, lecz czasem się mylę. (5/6) Byłem członkiem UBTeam, sprawnie obsługuję AmxBans, mylę się bardzo rzadko lub nigdy. (6/6) Byłem członkiem UBTeam, AmxBans nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu. W ocenie graczy nie mylę się nigdy. Pozostałe W tym dziale obowiązuje zasada: jedno podanie na 7 dni. Nazwa tematu musi być adekwatna do jego treści (przykład: UBT - NICK). Aby podanie nie zostało usunięte, musi posiadać prawidłowo wypełniony wzór. SteamID możesz uzyskać używając strony steamid.io.
Rekomendowane odpowiedzi